Primark Luik

De eerste Primark winkel die op Belgische bodem verscheen is terug te vinden in Luik. De winkel is zeer ruim opgevat en voorziet haar klanten van de mogelijkheid om een ruime keuze te maken op vlak van kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Primark staat er om bekend zeer degelijke en mooie kleren aan te bieden aan haar klanten tegen een werkelijk uitermate scherp prijskaartje. Op deze manier beschikken mensen die slechts over zeer beperkte financiële mogelijkheden beschikken bij Primark Luik toch over de mogelijkheid om een compleet nieuwe outfit bij elkaar te shoppen. Daar komt bij dat de winkel een overzichtelijk aanbod biedt van de nieuwste kledingstukken en beschikt over een leuke winkelomgeving waar je naar hartenlust de verschillende kledingstukken kan passen en kopen. Ben je van plan om een nieuwe outfit te gaan kopen en wil je daarvoor niet teveel geld uitgeven? Dan ben je bij Primark Luik in ieder geval aan het juiste adres!

Openingsuren Primark Luik

Primark Luik

Primark Luik biedt haar klanten zeer interessante openingsuren. Primark Luik wil als winkel haar klanten de mogelijkheid bieden om iedere dag te winkelen, zelfs wanneer je overdag moet gaan werken. Dit resulteerde in openingsuren die misschien een beetje ongewoon zijn, maar die klanten van de winkel best weten te waarderen. Iedere werkdag is de Primark in Luik dan ook geopend van 09:30 tot 20:00 met als uitzondering de vrijdag. Dan is het namelijk mogelijk om tot 21:00 ‘s avonds aankopen te doen. Op deze manier worden ook mensen die overdag moeten werken niet over het hoofd gezien. Op zaterdag is de winkel eveneens geopend van 09:30 tot 20:00. Wel moet je er rekening mee houden dat op zondagen deze Primark store niet open is. Wie op zondag een Primark winkel wil gaan bezoeken zal dan ook moeten kiezen voor één van de vestigingen die wel open is.

Naast bovenstaande is het ook belangrijk om rekening te houden met de openingsuren tijdens feestdagen. Dan kunnen de openingsuren namelijk aanzienlijk afwijken van het standaard programma waardoor je mogelijks voor een gesloten deur staat. De gedetailleerde openingsuren van de Primark winkel in Luik zijn op de website van de keten terug te vinden en bieden een goed overzicht van de mogelijkheden waar je tijdens feestdagen over beschikt. Hoe dan ook mag het in ieder geval duidelijk zijn, de ruim opgevatte openingsuren van de Primark Luik zorgen er voor dat iedereen er kan gaan winkelen wanneer hij of zij dat maar wenst.

Adres Primark Luik

Kaart Luik De Primark Luik winkel is gelegen aan de Boulevard Raymond Poincaré en maakt onderdeel uit van het winkelcentrum van de stad. Dit zorgt er voor dat het op een eenvoudige manier mogelijk wordt om niet alleen je aankopen te doen bij Primark, maar deze te combineren met andere winkels. Op deze manier kan je snel en eenvoudig alles in huis halen wat je nodig hebt en dat zonder dat je grote afstanden dient af te leggen. De ligging in het winkelcentrum zorgt er dan wel voor dat de winkel niet geopend is op zondagen, maar daar kunnen klanten best mee leven. Ben je van plan om een bezoek te brengen aan de Primark winkel in Luik? Dan is het volgende het adres dat je moet instellen in je GPS; Boulevard Raymond Poincaré 07/113, 4020 Liège.

Parkeren

Primark luikHet is algemeen bekend dat de Primark winkels op een enorme interesse kunnen rekenen. Wanneer de winkel zich dan in het centrum van een stad als Luik bevindt is het veelal even vrezen voor geschikte parkeermogelijkheden. Bij deze winkel hoeft dat echter niet noodzakelijk het geval te zijn. Meteen bij het winkelcentrum zelf is de parking Mediacite SC gelegen. Deze parking zorgt er voor dat je altijd op een eenvoudige manier je auto kan parkeren zonder dat je ver hoeft te wandelen met je aankopen. Wie met de auto naar Luik wenst af te reizen om de Primark te bezoeken hoeft dan ook geen rekening te houden met mogelijke parkeerproblemen.

Hoe Primark Luik bereiken routebeschrijving

Het winkelcentrum van Primark Luik is zeer eenvoudig te bereiken. Je kan er voor kiezen om met de eigen auto naar het winkelcentrum te rijden waar je, je auto kan parkeren op de ruime parking, maar je kan er ook voor kiezen om de bus te nemen met halte aan de Rue Gretry. Indien je van de N30 komt afgereden met de auto is het mogelijk om meteen de afslag te nemen naar het winkelcentrum. Volg de pijlen en je rijdt zo de parking op. Na afloop van het winkelen kan je ook zo terug de N30 op waardoor je snel terug huiswaarts kunt keren. Wat de ligging van het winkelcentrum en de Primark Luik betreft kunnen we dus alleen maar stellen dat deze uitermate gunstig is!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *