Primark Eindhoven

Deze shop beschikt steevast over een ruime collectie met eigentijdse kledingstukken die er niet alleen goed uitzien, maar die je daarnaast ook nog eens in huis kunt halen vanaf slechts een paar euro. Het mag dan ook duidelijk zijn, denk je er ook aan om eens lekker te gaan shoppen, maar moet je zien rond te komen met een beperkt budget voor nieuwe kleding? In dat geval is een bezoek brengen aan de Primark Eindhoven voor jou ongetwijfeld bijzonder interessant! In een tijd waarin veel gezinnen het financieel alles behalve eenvoudig hebben is het belangrijk dat winkels zoals Primark er voor kiezen om financieel betaalbare kledingstukken aan te bieden voor jong en oud. Veel gezinnen met jonge kinderen dienen bijvoorbeeld rekening te houden met veel extra kosten. Deze kosten vertalen zich doorgaans in regelmatig nieuwe kledingstukken voor de kleinsten omdat deze snel verslijten. Het aankopen van gewone kledingstukken in een doorsnee winkel kan er al snel voor zorgen dat je rekening moet houden met een aardig prijskaartje. Door gebruik te maken van een winkel als Primark Eindhoven is dat niet het geval.

Openingsuren Primark Eindhoven

Primark Eindhoven
Veel mensen kiezen er tegenwoordig maar wat graag voor om hun boodschappen tijdens het weekend te doen. De reden hiervoor gaat in het bijzonder schuil in het feit dat velen tijdens de week moeten werken waardoor ze niet zomaar over voldoende tijd beschikken om kleding te gaan kopen. Primark Eindhoven heeft dit goed begrepen en heeft er voor gekozen om haar winkel ook tijdens het volledige weekend open te houden voor geïnteresseerde klanten. Wel moet je er rekening mee houden dat de winkel op zondag niet in de voormiddag, maar uitsluitend in de namiddag is geopend. Dan kan je bij Primark Eindhoven inkopen doen tussen 12:00 en 18:00.

Op werkdagen zijn de openingsuren afhankelijk van dag tot dag. Van dinsdag tot donderdag is de winkel namelijk geopend van 09:00 ‘s morgens tot 18:30. Op maandag gelden afwijkende openingsuren en opent de winkel pas om 11:00 ‘s morgens haar deuren om vervolgens wel gewoon om 18:30 te sluiten. Op vrijdag is de winkel aanzienlijk langer open en biedt het late night shoppers de mogelijkheid om alsnog al hun aankopen te doen. Op vrijdagen is winkelen bij Primark Eindhoven dan ook mogelijk van 09:00 ‘s morgens tot 21:00 ‘s avonds. Op zaterdag is de winkel tot slot eveneens geopend van 09:00 tot 19:00. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer je op zoek bent naar een voordelige winkel met mooie kleren en interessante openingsuren, dan is het beslist de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de Primark Eindhoven!

Adres Primark Eindhoven

Kaart EindhovenDe Primark Eindhoven winkel mag dan niet geopend zijn in het winkelcentrum van de stad, de centrale ligging zorgt er wel voor dat een bezoek aan Primark perfect te combineren is met een bezoekje aan het indrukwekkende winkelgebied van de stad. Zeer interessant om weten is dat de ingang van de Primark Eindhoven zich bevindt aan het 18 septemberplein. Deze is gelegen tegenover het treinstation Eindhoven Centraal waardoor ook bezoekers van buiten de stad snel en eenvoudig de winkel kunnen bezoeken. Tijdens een bezoek aan deze imposante winkel kan je niet alleen leuke gewone kleding kopen net als lingerie, badkleding en zelfs cosmetica! Wanneer je op zoek bent naar een leuk adres in Eindhoven, dan is deze Primark voor jou ongetwijfeld de absolute place to be!

Parkeren

Primark EindhovenHet spreekt voor zich dat de grootste Primark van de Benelux steevast grote aantallen bezoekers aantrekt. Wanneer je met de auto naar deze winkel rijdt is het aangeraden om gebruik te maken van de zogenaamde P1 Parking die zich bevindt in de Mathildelaan. Een andere mogelijkheid om te parkeren in Eindhoven is gebruikmaken van de P1 Parking de Witte Dame. Vanuit beide parkings is het mogelijk om binnen amper 5 minuten in de winkel te staan. Je dient er wel rekening mee te houden dat de parkings betalend zijn en er op moment van schrijven een kostprijs in rekening wordt gebracht van 0,50 euro per 12 minuten.

Hoe Primark Eindhoven bereiken routebeschrijving

De Primark Eindhoven is gelegen in het centrum van Eindhoven en is daardoor uitstekend bereikbaar. Wie van buiten de stad komt kan er voor kiezen om gebruik te maken van de trein en stapt zo de winkel van Primark binnen. Anderzijds is het ook mogelijk om gebruik te maken van de bus en ook met de eigen auto naar de winkel rijden hoeft geen enkel probleem te vormen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag aankopen doen bij de Primark in Eindhoven, dan hoeft absoluut niets je daarbij in de weg te staan!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *