Primark Antwerpen

Primark heeft reeds enige tijd geleden aangekondigd dat het na haar vestiging in Brussel werk wil maken van een winkel in de Belgische grootstad Antwerpen. Deze nieuwe winkel blijkt er nu ook echt te zullen komen en wel aan de bekende winkelstraat de Meir. Het exacte adres van de winkel zou Meir 21 worden waar het de Amerikaanse Forever 21 winkel zou vervangen. Tot dusver is het nog niet bekend wanneer de winkel precies haar deuren zal openen, maar los daarvan is het wel zo dat de inwoners van de stad deze Primark store maar wat graag zien komen. Primark richt zich met de opening van deze nieuwe store niet alleen op inwoners van de stad, maar ook op de vele toeristen die tijdens een weekendje of een langere vakantie in Antwerpen echt goedkope kledingstukken willen aankopen. Ga je ook regelmatig winkelen in Antwerpen en klinkt een Primark winkel in deze grote stad voor jou eveneens als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en kom op deze pagina alles te weten over de Primark Antwerpen store!

Openingsuren Primark Antwerpen

Primark antwerpen

Op moment van schrijven zijn de openingsuren van de toekomstige Primark Antwerpen winkel nog niet bekend gemaakt. Afgaande op de openingsuren van verschillende andere winkels van de keten kan er echter reeds een indicatie worden gemaakt van waar potentiële klanten van de winkel maar beter rekening mee kunnen houden. Verwacht wordt momenteel dan ook dat de winkel op alle dagen buiten de zondag open zal zijn. Daarnaast zou de winkel geopend worden ‘s ochtends om 09:30 en zou deze open blijven tot 19:00 ‘s avonds. Anderzijds kan het ook gebeuren dat de openingsuren met een half uurtje worden verkort tot 18:30. Dat is echter nog steeds langer dan de meeste andere winkels als openingsuren hanteren. Opvallend is dat er bij de eerste indicatie van de openingsuren door veel partijen geen rekening werd gehouden met de koopavond op vrijdag.

Haast kenmerkend voor de Primark winkels is dat ze op vrijdagavond langere openingstijden hanteren. Dan is de winkel veelal geopend tot 20:00 of 21:00, afhankelijk van de winkel van je keuze. De winkel in Luik is bijvoorbeeld geopend op vrijdagavond tot 21:00 terwijl de winkel in de Belgische hoofdstad Brussel om 20:00 de deuren sluit. Welke weg Antwerpen zal volgen blijft een beetje koffiedik kijken, maar we kunnen ons toch moeilijk voorstellen dat ze ook op vrijdagavond de deuren reeds om 19:00 zullen sluiten. Wanneer je aankopen wenst te doen bij de toekomstige Primark Antwerpen winkel zal je er wel rekening mee moeten houden dat de winkel normaal niet op zondag geopend zal zijn. Speciale koopzondagen uiteraard buiten beschouwing gelaten.

Adres Primark Antwerpen

Zoals reeds aangegeven heeft Primark er voor gekozen om in Antwerpen haar winkel te vestigen op de bekende Meir winkelstraat. De winkel zou gevestigd worden in het pand van de voormalige Forever 21 store en zou bijgevolg terug te vinden zijn aan huisnummer 21. Dit zorgt er voor dat winkelliefhebbers op eenvoudige wijze de weg zullen kunnen vinden naar hun favoriete Primark store die zich in het hart van de stad Antwerpen zal bevinden.

Parkeren

Primark-antwerpenAntwerpen is een drukke stad en de Meir is misschien wel het drukste gedeelte er van. Dit zorgt er voor dat mensen die met de auto naar Antwerpen rijden om er gaan shoppen steevast rekening dienen te houden met een plaats om zich te kunnen parkeren. Bij de Primark zelf zal dit omwille van de beperkte ruimte niet tot de mogelijkheden behoren, maar dat neemt niet weg dat er in de directe omgeving van de winkel wel een interessante parkeerplaats is terug te vinden. De parking aan de Korte Klarenstraat 10 in de stad is bijvoorbeeld zeer geschikt om dienst te doen als uitvalsbasis voor een bezoek aan de Primark Antwerpen winkel. Ook andere winkels komen op deze manier aan je voeten te liggen waardoor winkelplezier absoluut is gegarandeerd!

Hoe Primark Antwerpen bereiken routebeschrijving

De Mier kan je net als de Primark winkel in Antwerpen zeer eenvoudig bereiken. Wanneer je via de N1 het centrum van Antwerpen binnen komt neem je de Sint-Jacobsmarkt. Van hieruit of via de straat Kipdorp kan je zeer eenvoudig de weg naar de Meir vinden. Let wel, tussen deze straten en de Meir is ook de Qpark parking gelegen. Hier kan je perfect je auto achterlaten waarna je, je op wandelafstand van de Meir bevindt. Op deze manier heb je meteen toegang tot alle mooie winkels inclusief de Primark die hier zijn terug te vinden en dat zonder vervelende problemen om je auto kwijt te raken.

One thought on “Primark Antwerpen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *