Van de catwalk naar Primark

Van de catwalk naar Primark

Morgen zullen fashionista’s het Molenpoortplein in Hasselt inpalmen, want dan opent er na lang wachten een Primark-filiaal de deuren. De budgetvriendelijke Ierse keten staat bekend om kopieën van designermerken aan een fractie van de prijs. We selecteerden de mooiste Primark-kopieën die we eerder al eens op de catwalk bij bekende modehuizen spotten.

Goedkope herenboxers voor minder dan een tientje per stuk!

herenboxers

Ben je op zoek naar een set goedkope herenboxers, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op hoge kwaliteit? Je kunt online boxers bestellen voor slechts minder dan tien euro per stuk. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je aan de andere kant rekenen op een ‘second skin’ ervaring, die ervoor zorgt dat het ondergoed als een maatpak zit.

Herenondergoed van hoogwaardige materialen

Het herenondergoed van hoogwaardige materialen zorgt op die manier als het ware voor een maatpak op het gebied van boxershorts heren. Je wint aan zelfvertrouwen en je kunt rekenen op een maximaal comfort, terwijl je daar alleen een goede boxer voor nodig hebt. De goedkope herenboxers van uitstekende kwaliteit vormen wat dat betreft een uitstekende keuze. Dankzij de kosten van minder dan een tientje per stuk kun je bovendien meteen een aantal boxers bestellen, waar je optimaal gebruik van kunt maken.

Online herenboxers bestellen

Wil je online herenboxers bestellen en ben je benieuwd wat daarbij komt kijken? Het is voldoende om binnen het ondergoed een keuze te maken uit de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn. Het gaat om effen kleuren, je hebt niet langer last van de opvallende patronen die toch nooit iemand te zien krijgt. In plaats daarvan kun je rekenen op stijlvolle kleuren voor de herenboxers, die ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een tijdloos design. Het is daarom de moeite waard om je boxers voortaan online te bestellen, zodat je een scherpe prijs voor topkwaliteit.

Perfecte pasvorm als een second skin

De herenboxers voelen als een tweede huid aan, je zorgt voor een ‘second skin’ ervaring. Dat betekent dat je na enige tijd niet eens meer door hebt dat je het ondergoed voor heren draagt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op het maximale comfort en een boost voor je zelfvertrouwen. Je kunt de herenboxers van Dann Hensums eenvoudig online bestellen, je zorgt er op die manier voor dat je een scherpe prijs betaalt voor het ondergoed van goede kwaliteit. Blader op je gemak door de verschillende kleuren, net als door de maten die er beschikbaar zijn.

Hasselt vreest totale chaos bij opening Primark Hasselt

Hasselt vreest overrompeling en verkeerschaos bij opening Primark

20/05/15 – 21u29 Bron: TV Limburgvideo Na de opening van Primark in Brussel vorig jaar, bereidt ook de stad Hasselt zich voor op het ergste. Er worden volgende week donderdag zo’n 3.000 bezoekers verwacht voor de opening van het filiaal op het Molenpoortplein. En dat gaat mogelijk gepaard met heel wat verkeersdrukte.